Termeni & Conditii

Termeni & Conditii

1. Garantiile produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.andesmarket.ro beneficieaza de garantia sau orice alt act asemanator din partea producatorului. 

2. Siguranta si securitatea datelor personale

Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.andesmarket.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

3. Frauda 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.andesmarket.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.andesmarket.ro va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.andesmarket.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si www.andesmarket.ro va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.


5. Date personale

SC RAMSOR IMPORT-EXPORT SRL respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin online.


Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC RAMSOR IMPORT-EXPORT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

www.andesmarket.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe www.andesmarket.ro implica o parola data de dumneavoastra asupra careia nu ne asumam responsabilitatea.

Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor. 


Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica, fara notificare prealabila, respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti. 


6. Conditii de returnare

Clientii www.andesmarket.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati. Returnarea produselor se va face doar in cazul in care acestea sunt deteriorate, sau nu corespund cu specificatiile inscrise in site, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsele descrise mai sus pot fi inlocuite cu altele identice fie sau cu alte produse, de valoare cel putin egal cu cea de pe factura initala. Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la valdemar@andesmarket.ro 

7. Livrare 

Pentru toata produsele achizitionate prin intermediul www.andesmarket.ro transportul este adaugat la pretul initial de achizitie si comunicat la finalizarea comenzii.

www.andesmarket.ro va asigura ca depune toate eforturile pentru ca produsul comandat de dumneavoastra sa ajunga in cel mai scurt timp posibil la destinatar. In acelasi timp trebuie sa va asiguram ca practic orice produs este garantat sa ajunga in termen de maximum 3 zile lucratoare in Bucuresti si 5 zile lucratoare in tara (in functie de produs, disponibilitate, personalizare si elemente neprevazute, cum ar fi traficul). Va multumim pentru intelegere!

Valoarea maxima a obligatiilor www.andesmarket.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de www.andesmarket.ro de la clientul respectiv, neacordandu-se sume suplimentare, daune, interese sau beneficii nerealizate.

8. Altele

Produsele comandate pe site-ul www.andesmarket.ro vor fi expediate prin Posta Romana, imediat dupa inregistrarea confirmarii platii a transferului bancar, sau plata ramburs pentru cazurile in care plata se efectueaza in numerar, la primirea coletului. 

Suntem foarte multumiti în a vă servi mereu.